Uitslag Dorpsquiz “Thuus Blievn” Editie

      Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Dorpsquiz “Thuus Blievn” Editie

In de afgelopen weken hebben we vier rondes met vragen gehad voor de online dorpsquiz “Thuus Blievn” editie. En vandaag is het moment aangebroken voor de eind-uitslag.

Allereerst de bekendmaking van de prijs: de winnaar wint een uitgebreid BBQ-pakket van de Poiesz! En het pakket wordt langs gebracht, dus winnaars: ook voor dit laatste onderdeel kunnen jullie gewoon Thuus Blievn. En daarna lekker eten samen!

En hoe was het ook alweer met de trekking? De namen van de kans-hebbende teams gaan als briefjes in een emmer. De hoeveelheid briefjes per team hangt af van de uitslagen in de afgelopen vier rondes. Drie keer voor een eerste plaats, twee keer voor een tweede plaats en een keer voor een derde plaats. Maximaal kan een team dus twaalf keer in de emmer gaan. Daar trekken we één briefje uit en dat is de winnaar.

De uitdaging van deze officiële trekking was om dat met meerdere bestuursleden te doen, en toch -net als alle deelnemers- netjes thuis te blijven. Maar het is gelukt. Dat kunnen jullie zien in de video hieronder. Daar zien jullie ook welk team het BBQ-pakket meeneemt naar huis veilig thuis ontvangt.

Winnaars: gefeliciteerd en heel veel plezier met de gewonnen prijs!

Alle teams: Heel erg bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan de quiz! Prachtig om jullie antwoorden en ingezonden foto’s te zien. We hopen dat jullie net zoveel plezier gehad hebben als wij! En hopelijk zien we jullie weer terug bij de reguliere Dorpsquiz!