OFV gaat digitaal

      Reacties uitgeschakeld voor OFV gaat digitaal

We zijn alweer volop bezig met het voorbereiden van de activiteiten van 2024. De activiteitenkalender is weer up to date en er staan weer mooie dingen op de agenda.
Ook gaat de OFV dit jaar nog meer digitaliseren. We moeten mee met onze tijd. Verduurzamen en verbeteren. Daarom hebben we besloten om de ledenpasjes vanaf nu digitaal te gaan verstrekken. Dat betekent flink wat minder drukwerk en ook minder zoekwerk voor de leden. Bij iedere activiteit was het vaak weer de vraag, waar heb ik dat pasje toch weer neergelegd? Bijna iedereen heeft tegenwoordig een telefoon op zak en met het pasje in de e-mail heb je het snel bij de hand.
Zoals vermeld in de ledenbrief, inventariseren we eerst alle e-mailadressen en vooraf aan onze eerste activiteit zullen de pasjes verstuurd worden. Dus bij het paaseieren zoeken op 23 maart, heeft iedereen dit in zijn bezit.
Mochten er mensen zijn die er niet uitkomen of het toch wel spannend vinden: trek aan de bel, we denken graag mee. Mail je vraag aan info@ofvbovensmilde.nl of neem contact op met het telefoonnummer dat vermeld staat in de ledenbrief. Heb je onverhoopt nog geen brief ontvangen? Laat het vooral weten. Ben je nog geen lid, maar zou je ook graag zo’n digitaal pasje willen ontvangen? Stuur dan een e-mail of meld je aan via de site.