Koningsdag Bovensmilde 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag Bovensmilde 2019

De weergoden waren ons dit jaar niet goed gezind tijdens Koningsdag. Ondanks het slechte weer  hebben we er tussen de buien door toch nog een leuke dag van gemaakt.

We begonnen de dag om 11:00 uur met het fiets versieren waarbij we tussen de druppels door naar het ijsbaanterrein fietsten. Daar aangekomen kregen de kinderen een lekkere verrassing voor hun deelname en kon het feest beginnen.

Op het ijsbaanterrein was er voldoende vertier voor jong en oud.

Er waren verschillende spelen en springkussens opgesteld en er was de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende spelletjes in team verband.

Tevens was er een grabbelton waarbij de kinderen naar een cadeau in een hooiberg mochten grabbelen en kon er gedraaid worden aan het wiel van fortuin.

Hoogtepunt van de dag was natuurlijk de uitslag van de spelletjes Sgeit je rijk en Schijt je rijk. Ondanks de regen kijken de organiserende partijen terug op een geslaagde editie van het Koningsdag feest in Bovensmilde.

Koningsdag Bovensmilde 2019 was een initiatief van:

WijZijnBovensmilde, Oranje Feest Vereniging Bovensmilde en IJsvereniging Voorwaarts

en werd mede mogelijk gemaakt door: Melkvee- Loonbedrijf Timmermans en ’t Meulenparkie.

De organisatie heeft contact opgenomen met de winnaars van Schijt je Rijk en Sgeit je rijk. Hebben we geen contact met je opgenomen ? Dan heb je helaas dus niet gewonnen. Toch willen we je bedanken voor je steun !

Klik hier voor een verslag van Koningsdag 2019 door middel van foto’s.