Koningsdag 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag 2022

Eindelijk kan het weer: een feestelijke Koningsdag vieren in Bovensmilde! De Oranje Feestvereniging Bovensmilde en Wij Zijn Bovensmilde slaan de handen ineen om er weer een gezellige feestdag van te maken. De festiviteiten vinden plaats op het terrein bij IJsvereniging Voorwaarts aan de Molenwijk in Bovensmilde.

We starten 27 april om 11 uur met het traditionele fiets versieren voor de kinderen, gevolgd door een optocht door het dorp.
Vanaf 12 uur starten festiviteiten zoals een kleedjesmarkt, knutseltafel en diverse gezellige spelletjes.

Om 12.30 uur start de hoofdact van deze dag: “De alleskunner van Bovensmilde”. Ben jij diegene die van alle markten thuis is? Beschik jij over genoeg behendigheid, tactiek, geduld, nauwkeurigheid en zelfs een vleugje geluk? Geef je dan gratis op, individueel of als team. Neem het op tegen je teamgenoten, familie, vrienden, buren en dorpsgenoten! Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen en maakt kans op de hoofdprijs van €100! Geef je op via deze link bovensmil.de/alleskunner. Vooraf opgeven heeft de voorkeur, zeker als je als team tegen elkaar wilt strijden. Opgeven op de dag zelf kan ook om 12 uur, maar vol=vol.

We hopen er met heel veel mensen weer een enorm gezellig feest van te maken. Komen jullie ook?