De Oranje Feest Thermometer JSA Poiesz

      Reacties uitgeschakeld voor De Oranje Feest Thermometer JSA Poiesz

Dit jaar doet de Oranje Feest Vereniging voor de derde maal mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Twee jaar geleden hebben we tijdens onze sponsordag het enveloppenspel georganiseerd en fruit ingezameld voor de scholen in Bovensmilde.  Vorig jaar stonden we er met een touwtrekspel en zamelden we fruit in voor de voedselbank. 

Graag hadden we dit jaar weer bij de supermarkt gestaan met een ludieke actie, maar door de pandemie die maar voortduurt is dit helaas niet mogelijk. De jeugd van Bovensmilde heeft in deze tijd van Corona daarentegen echt wel wat extra afleiding verdiend. Daarom hebben wij het volgende bedacht:

Voor alle sponsormunten die gedoneerd worden aan onze vereniging gaan wij per direct wat terug doen. We hebben voor dit jaar de “Oranje Feest Thermometer” opgezet. Daarmee houden we continu bij hoeveel munten er tot dan toe aan onze vereniging zijn gedoneerd. Bij bepaalde tussenstanden zullen we dan een Corona-proof activiteit voor de jeugd organiseren:

  • Bij 1000 jeugd sponsor munten: Een online dansworkshop voor alle kinderen uit Bovensmilde.
  • Bij 2000 jeugd sponsor munten: Een creatief evenement met prijzen.
  • Bij 3000 jeugd sponsor munten: Een kleintje DorpsQuiz voor de jeugd met prijzen.

Vind jij ook dat de jeugd van Bovensmilde in deze moeilijke tijd extra afleiding verdiend? Gooi dan na het boodschappen doen bij de Poiesz de jeugd sponsor munten in de buis van de Oranje Feest Vereniging. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat de jeugd van Bovensmilde in deze moeilijke tijd extra afleiding krijgt!

Let op: bovenstaande activiteiten zijn niet alleen voor de leden van onze vereniging. Iedereen mag meedoen! Wekelijks zullen we op onze website en social media kanalen de tussenstand publiceren.

Bedankt allemaal voor jullie steun aan onze vereniging. Dankzij jullie hebben we een mooi bedrag opgehaald dat we zullen besteden aan leuke activiteiten voor de jeugd van Bovensmilde.