De Oranje Feest Thermometer JSA Poiesz

      Reacties uitgeschakeld voor De Oranje Feest Thermometer JSA Poiesz

Dit jaar doet de Oranje Feest Vereniging voor de vierde maal mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Drie jaar geleden hebben we tijdens onze sponsordag het enveloppenspel georganiseerd en fruit ingezameld voor de scholen in Bovensmilde.  Twee jaar geleden stonden we er met een touwtrekspel en zamelden we fruit in voor de voedselbank. En vorig jaar hebben we de ‘Oranje Feest Thermometer’ geïntroduceerd.

Graag hadden we dit jaar weer bij de supermarkt gestaan met een ludieke actie, maar door de pandemie die maar voortduurt is dit helaas nog steeds niet mogelijk. De jeugdleden van de vereniging hebben in deze tijd van corona daarentegen echt wel wat extra’s verdiend. Daarom hebben we een nieuwe variant van de ‘Oranje Feest Thermometer’ bedacht.

Iedere sponsormunt die gedoneerd wordt aan onze vereniging, houden we weer bij in de ‘Oranje Feest Thermometer’. Als er een bepaalde tussenstand behaald is, zal er een cadeau verloot worden onder onze jeugdleden. Ieder jeugdlid dingt dus mee naar een prijs die we persoonlijk langs komen brengen. We verloten bij de volgende tussenstanden:

  • Bij 1500 jeugd sponsor munten: 1x Crea-pakket voor 0 t/m 5 jaar.
  • Bij 4500 jeugd sponsor munten: 1x Bak-pakket voor 6 t/m 10 jaar.
  • Bij10000 jeugd sponsor munten: 2x bol.com bon voor 11 t/m 17 jaar.

Vind jij ook dat onze jeugdleden iets extra’s verdienen? Gooi dan tussen 14 februari en 10 april 2022 na het boodschappen doen bij de Poiesz de jeugd sponsor munten in de buis van de Oranje Feest Vereniging. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat de jeugdleden van de vereniging in deze tijd kans maken op een verrassing!

Let op: Om iedereen evenveel kans te geven, wordt de leeftijd die het kind heeft op 1 januari 2022 aangehouden. Via onze sociale media kanalen en onze website houden we jullie op de hoogte van de tussenstanden.