Verslag Fietspuzzeltocht 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Verslag Fietspuzzeltocht 2020

Ondanks de regen trotseerden 31 leden het slechte weer afgelopen zondag om deel te nemen aan de fietspuzzeltocht van onze vereniging. Het bestuur had na lang wikken en wegen besloten dit evenement ondanks de Covid-19 pandemie toch door te laten gaan.

Startpunt Fietspuzzeltocht.

Vanaf 13:00 uur vertrokken de eerste deelnemers vanuit het dorp waarna ze zo’n 12 kilometer fietsten door Assen en Witten. Onderweg kwamen de deelnemers langs het Duurzaamheidscentrum, de kinderboerderij en verschillende speeltuinen. Helaas werkte het weer niet echt mee en regenden de deelnemers meerdere keren nat.

Bij het eindpunt op camping/dirtkart baan “Torsion” in Witten werden de deelnemers onthaald met een broodje en een kop koffie, thee of frisdrank. De organisatie had in Witten een gezellig samenzijn op 1,5 meter afstand georganiseerd maar dit kon deels door de regen niet doorgaan.

Ondanks het tegenvallende weer zijn we tevreden met de wijze waarop dit evenement heeft plaatsgevonden en we hopen dat de deelnemers met ons hebben genoten.

De Oranje Feest Vereniging Bovensmilde wil in het bijzonder de eigenaren van camping/dirtkart baan “Torsion” bedanken voor hun medewerking en beschikbaar stellen van hun accommodatie.

De fietspuzzeltocht werd uiteindelijk gewonnen door de volgende deelnemende gezinnen.

1e prijs: Familie Mulder.

2e prijs: Familie Helmantel