Sinterklaas bezorgt dit jaar thuis.

      Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas bezorgt dit jaar thuis.

Vanwege de landelijke regels en omdat hij in de risicogroep valt werkt de Sint dit jaar vanuit het grote Pietenhuis. Daarom was het voor hem niet mogelijk om naar Bovensmilde te komen. Maar omdat hij de kinderen van Bovensmilde ook dit jaar wou verblijden met cadeaus heeft hij zijn beste Pieten naar Bovensmilde gestuurd om cadeaus huis aan huis uit te delen. Ook werden de senior leden van de Oranje Feest Vereniging niet vergeten. In de ochtend brachten de Pieten bij deze leden een lekkere chocoladeletter langs.

Vanaf één uur in de middag trokken de Pieten het dorp in om de kinderen die lid zijn van de vereniging te verrassen met een mooi cadeau waarbij de ouders gevraagd werd om 1,5 meter afstand tot de Pieten te bewaren. Tevens was er dit jaar een primeur aanwezig voor Bovensmilde in de vorm van een roetveegpiet.

 

Na het rondbrengen van de cadeaus vertelden de Pieten ons dat ze erg genoten hadden van alle blije gezichtjes. We zijn dan ook blij dat we als vereniging onze bijdrage hebben kunnen leveren aan dit door Sinterklaas bedachte plan.

De Sint heeft ons verder laten weten dat hij zich erop verheugd alle kinderen van Bovensmilde volgend jaar weer te zien.

Als vereniging willen we alle vrijwilligers bedanken die dit feest samen met ons mogelijk hebben gemaakt.

Alle foto’s van Sinterklaas 2020 kunt u hier bekijken.