Paaseieren zoeken 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Paaseieren zoeken 2019

Afgelopen zaterdag begon het rond twintig over één hevig te sneeuwen in Bovensmilde. Even leek het erop dat het paaseieren zoeken niet door kon gaan. Echter rond kwart voor twee toen de inschrijving net was begonnen brak het zonnetje door en was het fijn vertoeven in de zon.

Om iets over twee werd het startsein gegeven voor het eieren zoeken in de categorie tot en met drie jaar.

Uiteindelijk vond Yara 48 eitjes en won hiermee dit onderdeel.

Direct gingen we verder met het eieren zoeken in de categorie 4 en 5 jaar. In het veld lagen kunststof eieren verstopt en als bonus lag er een gouden ei.

Finn wist uiteindelijk 18 eieren te vinden en het gouden werd gevonden door Celeste.

Het eieren zoeken werd afgesloten met het onderdeel 6 en 7 jaar. Tijdens dit onderdeel lagen er in het veld negentig echte eieren verstopt en ook hier was er een bonus door middel van een gouden ei.

Na een uitgebreide zoektocht wist Tim 8 eieren te verzamelen en ging Naud er met het gouden ei vandoor.

In totaal deden er zo’n zestig kinderen mee aan deze spelletjes.

Na het eieren zoeken begon het overgooien van eieren voor deelnemers van acht jaar en ouder. Tot tweemaal toe moest er een finale wedstrijd worden gespeeld maar uiteindelijk wisten Suus en Valerie met een klein verschil te winnen op een afstand van 14 meter.

Het bestuur van de Oranje Feest Vereniging wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en we hopen dat jullie weer net zo hebben genoten al wij.

Een impressie van deze activiteit door middel van foto’s kunt u hier vinden.