Online Paaseieren Zoeken

      Reacties uitgeschakeld voor Online Paaseieren Zoeken

Helaas kan onze activiteit paaseieren zoeken niet door gaan zoals jullie dat elk jaar van ons gewend zijn op het speelveld aan de Rozenstraat. Maar niet getreurd wij hebben daar wat op bedacht namelijk online paaseieren zoeken! 

Hoe werkt het?
Van vrijdag 10 april 12:00 uur t/m 13 April 17:00 uur kunnen de kinderen van 0 t/m 7 jaar paaseieren gaan zoeken op onze website (https://www.ofvbovensmilde.nl/)

Wij hebben 3 verschillende leeftijdscategorieën en elke leeftijdscategorie heeft zijn eigen kleur en grootte paasei die verstopt zijn op onze website. Als je weet welk type paasei je moet gaan zoeken kan je op onze website naar de paaseieren gaan speuren. Als je denkt ze allemaal te hebben gevonden kan je via het antwoordformulier op de website het juiste aantal doorgeven.

Kan je ook wat winnen?
Alle kinderen mogen mee doen aan het online paaseieren zoeken. Echter is het wel zo dat alleen de kinderen die lid zijn van de OFV kans kunnen maken op een prijs. We zullen per leeftijdscategorie 1 prijs verloten onder de kinderen met het juiste aantal. De prijswinnaars worden op woensdag 15 april bekend gemaakt op onze website en Facebookpagina. 

Hou onze website en Facebookpagina in de gaten. Hierop zullen we vrijdag 10 april a.s. om 12:00 uur de spelregels van dit spelletje publiceren.

Nog niet lid van onze vereniging maar wil je wel kans maken op een prijs ?

Wordt dan voor vrijdag 12 april lid en je kan mee doen aan dit unieke spelletje. Klik hier om lid te worden van onze vereniging.

Voor de oudere kinderen en volwassenen lanceren we op vrijdag 10 april om 12:00 uur een wedstrijd paaseieren tellen.