OFV Paas Fotospeurtocht

      Reacties uitgeschakeld voor OFV Paas Fotospeurtocht

Vanwege de Corona pandemie die voortduurt is het dit jaar ook niet mogelijk om op traditionele wijze paaseieren te zoeken en over te gooien. Daarom organiseren we corona proof een Paas fotospeurtocht.

Hoe werkt het?

Van 20 maart t/m 3 april vind je op onze website twee fotospeurtochten. Beide speurtochten zijn uitgezet in Bovensmilde. Afhankelijk van je leeftijd kan je meedoen aan één van de twee speurtochten.

  • Speurtocht 1: Voor kinderen van 0 t/m 7 jaar die lid zijn van onze vereniging.
  • Speurtocht 2: Voor kinderen en volwassenen van 8 jaar en ouder die lid zijn van onze vereniging.

Indien je nog niet lid bent van onze vereniging en voor 27 maart lid wordt maak je ook kans op de paasverrassing. Klik hier om lid te worden van onze vereniging.

Per speurtocht worden er 10 vragen over zwart-wit foto’s gesteld. Het is de bedoeling dat je de antwoorden op deze vragen invult op een formulier op onze website.

Kan je ook wat winnen?

De kinderen die meedoen aan speurtocht 1 krijgen als beloning een paasverrassing van ons thuisbezorgd. Indien je meedoet aan speurtocht 2 krijg je als je alle antwoorden goed hebt ook een paasverrassing bij je thuis bezorgd.

Hoe kan ik meedoen ?

Deelname aan de speurtocht is niet meer mogelijk. Deze speurtocht liep t/m 3 april 2021.

Ten slotte nog een tip.

Je hebt tot en met 3 april de tijd om alle antwoorden te verzamelen. Schrijf de antwoorden op een stuk papier en als je alle antwoorden hebt kun je ze invullen op onze website.