De Oranje Feest Vereniging Deelt Uit !

      Reacties uitgeschakeld voor De Oranje Feest Vereniging Deelt Uit !

In kader van samen zullen we alles delen deelde de Oranje Feest Vereniging dinsdag 26 maart bananen uit aan de groepen 1 t/m 3 van de Wingerd en de Meenthe.

Bananen uitdelen in groep 1 van de Wingerd.

De Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz in Bovensmilde

Tijdens de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz staat elke week een andere deelnemende vereniging centraal. In de week van 18 t/m 24 maart stond de Oranje Feest Vereniging Bovensmilde centraal. En op zaterdag 23 maart hadden wij onze promotie dag in de Poiesz.

Vanaf 10:00 uur in de ochtend waren wij te vinden in de winkel en bij de ingang van de Poiesz.

Onze actie artikelen waren bananen en vla. Dit zijn natuurlijk overheerlijke producten en de combinatie slagroomvla met stukjes banaan is echt een aanrader. Voor de twijfelaars was het mogelijk om deze combinatie in de winkel bij ons uit te proberen. Dit leverde veel positieve reacties op waarna de klanten van de Poiesz met één of meerdere van deze actie artikelen naar huis vertrokken.

Het proeven van de actie artikelen was mogelijk in de winkel.

Het enveloppen spel

Bij de ingang van de Poiesz waren wij te vinden met het knotsgekke enveloppen spel. Het principe van dit spel was heel simpel. Bij het inleveren van 10 sponsormunten mocht de deelnemer een envelop trekken. Als er een oranje lootje in zat mochten ze een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Indien er geen oranje lootje in de envelop zat mocht er een troostprijs worden uitgezocht. Van oudsher proberen wij onze leden zoveel mogelijk plezier te geven voor het bedrag van 8 euro per gezin per jaar. Ook tijdens dit enveloppen spel vonden we het belangrijk dat iedere deelnemer met een leuke prijs naar huis ging. Dit principe heeft er in ieder geval voor gezorgd dat we weer heel veel kinderen blij hebben gemaakt. En daar halen wij als vereniging weer onze voldoening uit !

Het enveloppen spel.

Bananen voor de kinderen van Bovensmilde

Omdat wij als vereniging iedereen willen bedanken voor de steun die ze ons gegeven hebben en onze actieweek feestelijk willen afsluiten heeft het bestuur besloten om bananen uit te delen aan de kinderen van groep 1 t/m 3 van de Meenthe en de Wingerd. Hiermee hebben we onze actie week feestelijk afgesloten. Want voor ons is een kinderlach onbetaalbaar !

Bananen uitdelen in groep 1 en 2 van de Meenthe.

Met uw steun blijven we ons inzetten voor de jeugd van Bovensmilde. Blijf ons dus steunen tijdens de laatste twee weken van de Jeugd sponsor Actie. We kunnen uw steun nog steeds goed gebruiken.