Kinderbingo 7 juni 2017

      Reacties uitgeschakeld voor Kinderbingo 7 juni 2017

Op 7 juni j.l. organiseerde de Oranje Feest Vereniging weer een kinderbingo middag. Terwijl het buiten regende was het lekker warm in de Molenhoek.

Uiteindelijk kwamen er 25 kinderen hun geluk beproeven. Dit resulteerde in een middag waarin het prijzen regende en er uiteindelijk 11 kinderen met één of meerdere prijzen naar huis gingen.

De super ronde waarin een speelgoed waardebon ter waarde van 10 euro valt te winnen was vooral spannend. Op een bepaald moment klonk er uit 6 monden tegelijkertijd het woord “bingo”.  Al deze 6 bingo’s waren terecht en omdat er maar één de winnaar kan zijn werd er door de kinderen geloot wie de super prijs zou winnen. Maar ook de 5 andere winnaars van de super ronde gingen niet met lege handen naar huis, want zij kregen uit handen van de organisatoren een mooie troostprijs in de vorm van een speelgoedbon ter waarde van 5 euro. Ook deze middag bleek weer dat het bingo spel vol verrassingen zit.

De winnares van de super ronde.

Het bestuur van de Oranje Feest Vereniging wil de vrijwilligers bedanken die zich wederom hebben ingezet om van deze bingomiddag een succes te maken. Belangstellenden kunnen hier de foto’s terugvinden die er deze middag zijn gemaakt.

Groepsfoto van de winnaars.