Kinderbingo 6 juni 2018

      Reacties uitgeschakeld voor Kinderbingo 6 juni 2018

Woensdagmiddag 6 juni speelden we weer Kinderbingo. De temperatuur tikte die middag de dertig graden aan. Daarom dachten wij in eerste instantie dat de opkomst laag zou zijn omdat het zwemwater met dat soort temperaturen aantrekkelijker lijkt dan binnen Bingo spelen. Echter tot ons genoegen blijkt de jeugd van Bovensmilde niet bang te zijn voor hogere temperaturen en waren er uiteindelijk toch nog zeventien kinderen die dit feest op de woensdagmiddag niet wouden missen. Gelukkig was de organisatie voorbereid en stonden er versnaperingen klaar voor de inwendige mens.

Ook was er weer gedacht aan de inwendige mens.

Nadat iedereen een plekje had gevonden kon er begonnen worden met het spel en werd er door de kinderen gestreden om de prijzentafel die deze keer ook weer flink gevuld was.

De goed gevulde prijzentafel.

Natuurlijk werd er ook deze keer gespeeld om een speelgoedbon in de SUPER ronde. De speelgoedbon werd deze keer gewonnen door Mark v.d. Bos. Aan het einde van de middag hadden veel kinderen een prijs gewonnen en kan de organisatie terugkijken op een geslaagde Kinderbingo middag. De volgende Kinderbingo middag zal plaatsvinden in oktober. Echter zal deze plaatsvinden op 3 oktober en niet op 10 oktober zoals eerder vermeld stond in de jaaragenda. Dit omdat het ijsbaangebouw 10 oktober bezet is i.v.m. een kunstijsbaan. We zien jullie graag 3 oktober a.s. terug tijdens dit leuke evenement.

Uiterste concentratie tijdens het spel.