Inschrijving DorpsQuiz Bovensmilde 2019 Geopend

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving DorpsQuiz Bovensmilde 2019 Geopend

Dit jaar organiseert de Oranje Feest Vereniging  Bovensmilde voor de tweede keer de DorpsQuiz Bovensmilde. Na het succes van vorig jaar konden we niet anders dan doorgaan met dit knotsgekke spel. Vorig jaar namen zeven teams het tegen elkaar op en gingen de Sleedoorn Bastards er uiteindelijk met de winst vandoor.

Dit jaar zal de DorpsQuiz Bovensmilde plaatsvinden op zaterdag 28 september vanaf 17:00 uur. Lijkt het jou leuk om samen met je vrienden een leuke avond te hebben waarbij je het opneemt tegen andere teams uit Bovensmilde ? Twijfel dan niet langer, formeer een team en schrijf je in voor de DorpsQuiz Bovensmilde.

Wat is dat een DorpsQuiz ?

Als je deel wilt nemen aan onze DorpQuiz is het de bedoeling dat je een team formeert. Deze teams kunnen bestaan uit vriendengroepen, sportteams, gezinnen, families enz, enz. Elk team heeft een team captain. De team captain schrijft zijn team in bij de organisatie en correspondentie vanuit de organisatie naar het team verloopt via de team captain. Op een afgesproken tijdstip en wijze krijgt het team toegang tot zo’n honderd vragen en opdrachten verdeeld over tien categorieën. Binnen een vooraf vastgestelde tijdslimiet moet het team zoveel mogelijk vragen goed beantwoorden en opdrachten uitvoeren. Voor elke goed beantwoorde vraag of opdracht krijgt het team punten. De vragen en opdrachten zijn heel divers en daarom is het verstandig om zoveel mogelijk kennis binnen het team te hebben. Sommige vragen zullen over ons dorp gaan, andere vragen over bijvoorbeeld sport, natuur, geschiedenis enz enz. Ook zullen er opdrachten zijn waarbij het noodzakelijk is om het dorp in te gaan. Als alle vragen binnen de vooraf gestelde tijd zijn beantwoord kunnen deze worden ingeleverd bij de organisatie. Het team met de meeste punten wint de DorpsQuiz !

Meer informatie over de DorpsQuiz Bovensmilde vindt u op:

https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl

Een overzicht van belangrijke links m.b.t. de DorpsQuiz Bovensmilde

Klik hier als je nog aanvullende vragen hebt met betrekking tot de DorpsQuiz Bovensmilde. We gaan er 28 september weer een KNAL feest van maken. Wij hebben er zin in. Jij doet toch ook mee ?

Dit jaar publiceren we in de weken voor de DorpsQuiz ook weer opwarmvragen. Deze opwarmvragen komen voor een deel uit het QuizBoek van de vorige editie. Heb je vorig jaar meegedaan en ben je nog steeds benieuwd naar het antwoord op een vraag ? Mail ons dan op dorpsquiz@ofvbovensmilde.nl en vertel ons welke vraag wij als opwarmvraag moeten publiceren. Alle reeds gepubliceerde opwarmvragen met antwoorden lees je op: https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl/dorpsquiz-bovensmilde/opwarmvragen-dorpsquiz-bovensmilde-2019/