Inschrijving DorpsQuiz 2021 geopend

      Reacties uitgeschakeld voor Inschrijving DorpsQuiz 2021 geopend

Howdy inwoners van Bovensmilde en omgeving!

Zoals jullie wellicht al op de posters in en rond Bovensmilde hebben kunnen zien, organiseren we ook dit jaar weer een DorpsQuiz in Bovensmilde. De quiz waarin teams van maximaal 10 personen 4 uur lang uitgebreid puzzelen en opdrachten uitvoeren. Om daarna in een spetterende finale te strijden voor de hoofdprijs en de eeuwige roem. Het thema dit jaar is “Het Wilde Westen“, dus wees voorbereid en alert!

Helaas is de COVID-10 pandemie nog niet over. Het ziet het er op dit moment wel zo positief uit dat we verwachten de finale weer in de Spil te kunnen houden (op gepaste afstand natuurlijk). Maar dat kan vanzelfsprekend gedurende de komende maanden/weken tot de DorpsQuiz nog veranderen. We zullen dan overeenkomstig de regels en/of het programma aanpassen. We houden jullie op de hoogte!

Hoe dan ook, de quiz vindt sowieso plaats op 25 september 2021 en de inschrijving is inmiddels geopend. Ga naar https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl/ voor alle spelregels, details en om je als team aan te melden.

Hieronder nog de video waarin alle dorpsgenoten worden uitgenodigd om mee te doen: