Gekte tijdens de DorpsQuiz Bovensmilde

      Reacties uitgeschakeld voor Gekte tijdens de DorpsQuiz Bovensmilde

Allereerst een geruststellende mededeling voor een aantal inwoners van Bovensmilde die niet op de hoogte waren van de DorpsQuiz Bovensmilde. Deze mensen zagen opeens vanuit het niets mede dorpsbewoners met koffers over straat sjouwen, uitgedost in vuilniszakken en met de telefoon in de hand dezelfde rondjes lopen. We kunnen jullie geruststellen deze mensen waren niet krankzinnig geworden maar ze deden mee aan de DorpsQuiz.

Zaterdag 6 oktober om vijf uur in de middag werd het startschot gegeven voor de eerste editie van de DorpsQuiz. Zeven teams kwamen in het bezit van een quiz boek met daarin 101 opdrachten. Vanuit hun werkplek begonnen ze de vragen uit het boek te beantwoorden waarbij tijdsbesteding, kennis en slimheid bepalend waren.

Tijdens deze eerste editie moesten de meest uiteenlopende vragen worden beantwoord en de meest gekke opdrachten worden uitgevoerd. De teams hadden te horen gekregen dat de antwoorden op de vragen en uitgevoerde opdrachten voor negen uur in de avond moesten inleveren waarna ze massaal naar dorpshuis de Spil vertrokken voor de finale.

Tijdens de finale werden de “doe opdrachten” van de verschillende teams gepresenteerd waarvoor ook punten te behalen waren. Na een knotsgekke finale waren de eerste en tweede prijs winnaars bekend. De DorpsQuiz Bovensmilde 2018 werd gewonnen door de “Sleedoorn Bastards” en de tweede prijs ging naar de “Miss Fatty’s”. De Oranje Feest Vereniging kan terugkijken op een geslaagde eerste editie van de DorpsQuiz en wil alle deelnemende teams bedanken voor hun deelname en inzet. Zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen en we kunnen jullie alvast vertellen dat de volgende quote zeker van toepassing is: “we’ll be back”.

Voor een fotoverslag van de DorpsQuiz kun je hier klikken.