Bovensmilde gaat los !

      Reacties uitgeschakeld voor Bovensmilde gaat los !

Zaterdag 28 september speelden we voor de tweede keer in de geschiedenis van Bovensmilde de DorpsQuiz. Negen teams streden dit jaar om de eerste prijs.

Om half vijf in de middag begonnen we met een speluitleg waarbij de teamleden die dit jaar voor het eerst meededen vragen konden stellen over de speelwijze van deze knotsgekke quiz. Met de verschillende teams in de startblokken klonk om vijf uur het startschot waarna de deelnemers naar hun werkplek vertrokken.


Vanuit de verschillende werkplekken moesten er honderd vragen en opdrachten worden beantwoord en uitgevoerd. De weergoden waren ons dit jaar niet gunstig gestemd waarbij regen en wind een extra hindernis vormden. Maar ook dit jaar bleek hoe fanatiek de deelnemers zijn en hoeveel ze er voor over hebben om als winnaar uit de bus te komen.


Klokslag negen uur moesten alle vragen ingeleverd zijn en kon de finale beginnen. Dit jaar was de finale van begin tot einde één groot feest waarbij de lachspieren veelvuldig werden getraind. Uiteindelijk werd de DorpsQuiz dit jaar gewonnen door het team Per Seconde Grijzer.
De Oranje Feest Vereniging Bovensmilde kan terugkijken op een geslaagde DorpsQuiz en is hierdoor nog gemotiveerder om volgend jaar weer een DorpsQuiz te organiseren. Wij als organisatie willen alle deelnemers bedanken voor hun deelname en we hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij.

Klik hier voor een verslag van de DorpsQuiz 2019 door middel van foto’s.