Bestuursleden gezocht

      Reacties uitgeschakeld voor Bestuursleden gezocht

Beste inwoners van Bovensmilde,

Zoals u op de foto kunt zien wordt Sinterklaas ieder jaar ook in Bovensmilde verwelkomt.

Veel vrijwilligers zetten zich ieder jaar in om dit mogelijk te maken en dat levert een hoop blije kindergezichtjes op.

Want zoals ieder kind weet is de Sint met zijn pieten de grootste kindervriend ter wereld. De blije kinderen dat is waar de vrijwilligers het voor doen. Maar ook omdat zij het belangrijk vinden dat deze traditie in Bovensmilde in stand blijft.

Jammer genoeg dreigt dat waar we zo trots op zijn in Bovensmilde, te verdwijnen. Niet omdat we het niet belangrijk vinden maar omdat we te weinig bestuursleden hebben die zich willen inzetten voor het behoud van deze traditie en de andere festiviteiten die de Oranje Feest Vereniging jaarlijks organiseert.

Denk bijvoorbeeld maar eens aan de kinderbingo feesten en het traditionele eieren zoeken met Pasen. Ook organiseert de vereniging tijdens koningsdag verschillende activiteiten en is op ieder jaarmarkt aanwezig.

Wij hopen als bestuursleden dat meer inwoners van Bovensmilde bereid zijn om samen met ons deze tradities voort te zetten.

Uiteindelijk merk je dat de wereld om ons heen snel verandert en dat steeds meer voorzieningen in een dorp verdwijnen. Vaak wordt iets pas gemist als het er niet meer is.

Wij als Oranje Feest Vereniging hopen dat u als medebewoner van Bovensmilde bereid bent om samen met ons de schouders eronder te zetten.

Nieuwsgierig geworden naar hoe u uw steentje kunt bijdragen ?

Stuur een mailtje naar: info@ofvbovensmilde.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.