Belangrijk DorpsQuiz Nieuws

      Reacties uitgeschakeld voor Belangrijk DorpsQuiz Nieuws

Zoals eerder aangekondigd zal de DorpsQuiz dit jaar vanwege de Covid-19 pandemie in aangepaste vorm plaatsvinden. Het spel zal vanuit huis en door middel van doe opdrachten in het dorp bijna volledig online plaatsvinden. Dit omdat we op deze wijze de DorpsQuiz corona proof door kunnen laten gaan.

Teams kunnen zich t/m woensdag 23 september inschrijven op https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl.

Het programma zal er op de speeldag (26 september) als volgt uit zien:

PROGRAMMA DORPSQUIZ BOVENSMILDE 26 SEPTEMBER 2020
ONDERDEEL OMSCHRIJVING TIJDSTIP
Start DorpsQuiz 2020 De vragen komen online op https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl. Teams kunnen inloggen en beginnen met het beantwoorden van de vragen.

TIP: Lees de vragen bij aanvang van de quiz zoveel mogelijk door. Dit omdat er vragen tussen zitten met bijvoorbeeld een tijdslimiet.

15:00 uur
Einde DorpsQuiz 2020 De deelnemende moeten de vragen voor 20:00 uur beantwoorden. Na 20:00 uur is het niet meer mogelijk om vragen te beantwoorden. 20:00 uur
Start Finale Om 21:00 uur start de finale van de DorpsQuiz Bovensmilde 2020. Deze finale is live te volgen via een Youtube live stream (deelnemende teams krijgen per mail een hyperlink naar de live stream). In de finale worden de vragen beoordeeld en zal het winnende team bekend worden gemaakt. 21:00 uur
Einde Finale Einde live stream finale dorpsQuiz 2020. circa 22:00 uur

Voor de teams die dit jaar voor het eerst mee doen hebben we hieronder een lijst geplaatst met webpagina’s die belangrijke informatie bevatten voor de deelnemers.

BELANGRIJK !

Alle teamleden van de deelnemende teams dienen lid te zijn van onze vereniging. Indien er teamleden deelnemen aan teams en als deze teamleden niet lid zijn van onze vereniging kan dit leiden tot strafpunten voor het gehele team.

Lid worden van onze vereniging kan via:

https://www.ofvbovensmilde.nl/lid-worden/

Vragen en opmerkingen over de DorpsQuiz Bovensmilde kan je mailen naar: dorpsquiz@ofvbovensmilde.nl

TIP VAN DE ORGANISATIE

Word alvast lid van het Oranje Feest Vereniging Bovensmilde Youtube kanaal en krijg een melding als de live stream begint. Via onderstaande hyperlink komt u op het Youtube kanaal van onze vereniging.

Youtube Kanaal OFV Bovensmilde

Vanaf 21:00 uur zullen we via een live stream op Youtube de uitslag van de DorpsQuiz 2020 bekend maken. In deze speciale editie van “Bovensmilde draait doorrrrr” komen de volgende gasten voorbij:

  • Tafelheer: Pierre Wind
  • Gasten: Alexander Klöpping, Ryanne van Dorst en prinses Beatrix.

We gaan er weer samen een feestje van maken !