Sinterklaasintocht Bovensmilde

      Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaasintocht Bovensmilde

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas weer in Bovensmilde aan. De intocht begint om 14:00 uur bij dorpshuis De Spil. Sinterklaas en zijn pieten worden vergezeld door trikes en prachtige pakjeswagens. Het is zoals ieder jaar weer een geweldige gebeurtenis, dus kom vooral kijken! Hieronder de route.

Er lopen 30 pieten mee en ze maken er weer een echt feestje van: pepernoten uitdelen, rijden op steps en er is dit jaar zelfs een echte muziekpiet bij. Bovendien lopen alle pieten er picobello bij in hun pakken, dankzij het Repair Café en het Buurtinfohuis uit Bovensmilde.

Voor alle leden van de OFV is er aansluitend aan de intocht een Sinterklaasfeest. Vanaf 15:00 uur staan de deuren van De Spil in Bovensmilde open. Sinterklaas en zijn pieten komen langs, zingen samen liedjes en er liggen cadeautjes klaar voor leden tot en met 8 jaar. Vergeet niet een ledenpas mee te nemen.

Ook 60+ leden worden door Sinterklaas getrakteerd. Op zaterdagochtend de 25e kunnen zij rekenen op het traditionele bezoek van de OFV-pieten die een lekkere attentie komen brengen.

Bent u geen lid van de OFV Bovensmilde, maar wilt u graag bij het Sinterklaasfeest in De Spil aanwezig zijn? Dat kan nog! Word snel lid van de OFV voor slechts 10 euro per jaar voor het hele gezin. Doet u dat voor 18 november, dan ligt er op 25 november ook voor uw kind een cadeautje klaar.