Koningsdag 2024

      Reacties uitgeschakeld voor Koningsdag 2024

Wij Zijn Bovensmilde en De Oranje Feestvereniging Bovensmilde hebben de handen weer ineen geslagen om van Koningsdag ook dit jaar een mooi feest te maken. We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Maar om een tipje van de sluier op te richten, hier een paar highlights van wat je op 27 april kunt gaan verwachten:

We gaan als eerste onze fietsen versieren, met aansluitend een rondrit door het dorp. ๐Ÿšฒ

Daarna zijn er ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ถ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜๐—ท๐—ฒ๐˜€ voor de kleinsten onder ons en kun je spulletjes verkopen op de ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐—ท๐—ฒ๐˜€๐—บ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐˜. Daar zullen dit jaar maar liefst twee ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ธ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€ bij aanwezig zijn!

Voor de jonge activelingen is er vervolgens een ๐— ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—–๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐˜‚๐—ถ๐˜ en voor de oudere jeugd en volwassenen later de ๐Ÿญ ๐— ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐˜๐—ฒ ๐—–๐—ต๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐—ฒ. Doen jullie ook mee?

Tenslotte organiseren we -als opwarming richting de badeendjesrace later dit jaar- de ๐—™๐—ข๐—ฅ๐— ๐—จ๐—Ÿ๐—˜ ๐—˜๐—˜๐—กD . Een razendsnelle loterij met hele mooie prijzen. ๐Ÿคฉ De loten gaan al heel binnenkort in de verkoop, dus weer er snel bij!

We gaan er een prachtige dag van maken! Zien we jullieย daarย ook?ย ๐Ÿ˜ƒ