Verslag en foto’s Kinderbingo 17 mei 2023

      Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Kinderbingo 17 mei 2023

De Oranje Feestvereniging Bovensmilde bestaat dit jaar 50 jaar! Daarom werd er flink uitgepakt tijdens deze editie van de kinderbingo in de Spil op woensdag 17 mei 2023. Er waren dit keer extra superprijzen te winnen.

De zaal stroomde na 14 uur vol met meer dan 40 enthousiaste kinderen uit groep 4 tot en met groep 8. Iedereen kreeg een feesthoedje op en na wat ranja en een koekje werden de eerste twee bingokaarten gespeeld. Hier vielen 6 prijzen te verdelen. Vayenne en Bas gingen er met de eerste superprijzen vandoor omdat ze een volle kaart hadden. Cadeaukaarten waar ze zelf iets leuks van kunnen uitzoeken.

Toen was het tijd voor een korte pauze met wat lekkers om even op adem te komen. Daarna gelijk door met de superronde. Wat waren de kinderen enthousiast en deden ze goed mee! Veel rode wangen, ingespannen gezichtjes en uitroepen van blijdschap als er weer een nummer weggestreept kon worden. De sfeer was goed en er werd enthousiast gereageerd toen Nora er met de hoofdprijs vandoor ging. Ze mag met 4 personen een dagje naar Duinen Zathe.

Als laatste werd er nog een kaart gespeeld met 3 prijzen. Ook hier viel nog een superprijs te winnen. Pepijn was de gelukkige winnaar van de 4 kaartjes voor Jumpstyle. Niemand ging met lege handen naar huis. Eerst werden uit de ingeleverde kaarten van de superronde nog 3 troostprijzen verloot en bij de uitgang ging iedereen met een zakje chips en een kleinigheidje weer naar huis.

De OFV Bovensmilde kijkt terug op een erg geslaagde middag en wil de vrijwilligers bedanken voor alle handjes hulp. Op 20 september wordt de jubileumeditie van de plaatjesbingo georganiseerd voor de jongere jeugdleden. We verheugen ons er nu al op!

Hieronder de foto’s: