Verslag en foto’s van Kinderbingo

      Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s van Kinderbingo

Op woensdag 11 mei werd de kinderbingo weer georganiseerd door de Oranje Feestvereniging Bovensmilde. Deze keer was het de beurt aan de kinderen vanaf groep 4 tot en met groep 8. De opkomst was goed met 25 deelnemende kinderen en enkele ouders die een handje hielpen.

Na een beker ranja werd er begonnen met de eerste bingokaart. Eerst voor een volle bovenste rij, vervolgens voor de twee onderste rijen en ten slotte voor de volle kaart. Er werd geconcentreerd gespeeld, enthousiast gejuicht bij een goed getal en er waren drie winnaars die een prijs mochten uitzoeken. De tweede kaart werd op dezelfde manier gespeeld met ook drie blije winnaars.

Na een pauze met drinken en wat lekkers werd de Superronde gespeeld. In één keer de volle kaart en Mark was de gelukkige winnaar van de speelgoedbon. Tenslotte werd er nog één bingokaart gespeeld met ook drie winnaars als gevolg. Als bonus werden de bingokaarten van de superronde ingeleverd met de naam achterop, waaruit nog drie extra prijswinnaars geloot werden.

Uiteindelijk ging niemand met lege handen naar huis. De Oranje Feestvereniging kijkt terug op een zeer geslaagde editie van de kinderbingo, met veel blije kindergezichten.

Hieronder nog wat foto’s: