Plaatjesbingo OFV was groot succes

      Reacties uitgeschakeld voor Plaatjesbingo OFV was groot succes

Woensdag 5 oktober was het zover. De eerste editie van de plaatjesbingo werd georganiseerd door de Oranje Feestvereniging in Bovensmilde. Er kwamen 23 enthousiaste kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 samen in dorpshuis de Spil.

Nadat iedereen was voorzien van wat drinken werden de bingo kaarten uitgedeeld met allerlei plaatjes erop. Mede dankzij de hulp van 3 dappere dames uit groep 7 en 8, werden er leuke, spannende en vooral grappige verhalen verteld. De kinderen streepten de dieren en voorwerpen uit het verhaal op hun kaarten weg. Bij iedere kaart was er 3 keer kans op ‘bingo’ waarbij een mooie prijs uitgezocht mocht worden. Dat was misschien nog wel de moeilijkste opdracht van de middag.

Na een korte pauze met drinken en wat lekkers, werd er nog 1 kaart gespeeld. Ten slotte werden er nog 3 lootjes getrokken uit de deelnemers die een extra prijs mochten uitzoeken. Zo kwamen we uit op 12 prijswinnaars. Niemand ging met lege handen naar huis, voor iedere deelnemer was er nog een kleinigheidje bij de uitgang.

De Oranje Feestvereniging kijkt terug op een zeer geslaagde plaatjesbingo. Dit gaat zeker een vast plekje krijgen op onze kalender.

Alle foto’s