Bovensmilde DorpsQuiz 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Bovensmilde DorpsQuiz 2022

Op zaterdag 24 september organiseren we weer de jaarlijkse DorpsQuiz in Bovensmilde. Dit betekent met teams van maximaal tien personen samen puzzelen en opdrachten uitvoeren, gevolgd door een afsluitende avond met de laatste beoordelingen, de uitslag en heel veel gezelligheid. Welk team gaat er dit jaar met de bokaal en mooie hoofdprijs vandoor?

Het programma voor de dorpsquiz is als volgt. Tussen drie en zeven uur hebben de teams vier uur de tijd om thuis de vragen te beantwoorden. Dit zijn vragen van wisselende moeilijkheidsgraad en omvat ook allerlei puzzels en het uitvoeren van leuke doe-opdrachten. Om acht uur komt dan iedereen samen in MFA De Spil, waar we nog een paar laatste beoordelingen doen, gevolgd door de uitslag en de prijsuitreiking. Vanaf een uurtje of negen is het dan alleen nog tijd voor muziek en gezelligheid – en onderling napraten over de vragen.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Verzamel dan je teamleden en schrijf jullie voor 17 september in via https://dorpsquiz.ofvbovensmilde.nl/. Daar staat ook meer praktische informatie rond deze activiteit. Meedoen is gratis voor leden van de Oranje Feestvereniging Bovensmilde. Voor niet-leden is het mogelijk mee te doen door middel van een dag-lidmaatschap. Iedereen is dus welkom.

Verzamel je teamleden en schrijf je in!