Appeltjes van Oranje voor de Voedselbank

      Reacties uitgeschakeld voor Appeltjes van Oranje voor de Voedselbank

In Nederland leven duizenden gezinnen onder de armoedegrens. Voor deze gezinnen is het elke dag een uitdaging om financieel rond te komen. Gelukkig kunnen deze gezinnen aankloppen bij de voedselbank die hun helpt om een gezonde maaltijd op tafel te krijgen.

Foto van de DorpsQuiz die wij jaarlijks organiseren.

Als Oranje Feest Vereniging Bovensmilde willen we ons tijdens de Jeugd Sponsor Actie inzetten voor het welzijn van deze gezinnen.

In de week van 2 t/m 8 maart is het de week van de Oranje Feest Vereniging in de Poiesz in Bovensmilde.

Op zaterdag 7 maart staan wij als vereniging van 10:00 uur tot 17:00 uur in de Poiesz om u te vragen of u ons wilt ondersteunen met uw Jeugd Sponsor munten. In deze week krijgt u 15 munten bij aanschaf van een zak Elstar appels van 2 euro.

Wij willen u vragen om zaterdag 7 maart deze Elstar appels te kopen en via ons te doneren aan de voedselbank. Als jullie ze dan daar bij ons inleveren, zullen we ze aan het einde van de actie dag overhandigen aan een vertegenwoordiger van de voedselbank.

Foto va het paaseieren zoeken dat wij jaarlijks organiseren.

Onder het motto “appeltjes van Oranje voor de Voedselbank” hopen we samen met u veel appels en munten op te halen zodat de gezinnen en kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank dankzij u hun dagelijkse portie fruit krijgen en de oranje feestvereniging weer leuke activiteiten kan organiseren.

Foto van het Sinterklaas feest dat wij jaarlijks organiseren.

Voor wie ons en de voedselbank wil steunen maar zaterdag niet in staat is om naar de Poiesz te komen hebben wij de volgende oplossing.

Op donderdag 5 maart en vrijdag 6 maart kan u uw munten en appels tussen 10:00 uur en 17:00 uur inleveren op de Rozenstraat 55 te Bovensmilde.
Wij zorgen dan voor dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt.

Alvast bedankt voor uw donatie namens de Oranje Feest Vereniging en de voedselbank Midden-Drenthe.